1

Onderwerp: hoe maak je een taart gevuld met bavarois

hallo allemaal,
Hoe maak je een taart gevuld met een laag bavarois.
Maak je eerst de bavarois en laat je die opstijven in de koelkast en smeer je hem er dan tussen,
of gaat het anders?

Heeft iemand nog een recept voor citroenbavarois? Of is er misschien een supermarkt waar ze lekkere kant en klare citroenbavarois verkopen?

groeten, Stefanie

2

Re: hoe maak je een taart gevuld met bavarois

Maak je eerst de bavarois en laat je die opstijven in de koelkast en smeer je hem er dan tussen,

Inderdaad!
Wel een dijkje spuiten/maken: van botercreme langs de rand spuiten,
dat voorkomt dat het misschien in aanraking komt met je bekleding,
waardoor het kan gaan smelten!

Mona toetje is er volgens mij ook in citroen...
Succes ermee!

3

Re: hoe maak je een taart gevuld met bavarois

dank voor je tips! ga het proberen!

groeten, Stefanie

4

Re: hoe maak je een taart gevuld met bavarois

Als je even in de oranje balk hiernaast kijkt, dan zie je FAQ en Howto
die zijn ook heel fijn hierbij!

5

Re: hoe maak je een taart gevuld met bavarois

Bij de recepten staat het recept voor limoenbavarois: erg lekker en zo goed als hetzelfde toch. En vrij eenvoudig te maken

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl

6 Laatst bewerkt door Neeltje (11-06-2008 14:36)

Re: hoe maak je een taart gevuld met bavarois

Ik ben het helemaal eens met Carina  alleen ben ik dan niet van de limoen, maar gebruik ik perensap jammie! En zo gemaakt. Ik spuit trouwens geen dijkje, maar houdt de vulling van de kant en als ik dan afsmeer met botercreme dan vul ik de ruimte op met de boter.

7

Re: hoe maak je een taart gevuld met bavarois

dit is ook een lekkere citroenbavarois! Lekker in combi met lemoncurd!

ingredi

groetjes Crystal
Mijn taarten zien? -->Crystal's creaties