Hoi Anne,
Deze taart is van mij en tuurlijk wil ik je wel vertellen hoe ik het heb gedaan,komt ie:
stap 1:rondje groen marsepein in het midden van een afgesmeerde taart leggen
stap 2:karton van dezelfde grootte,beide zijden bekleed met bakpapier en deze op
het groene marsepein leggen,zelfde grootte.
stap 3:ronde plak fondant(donkerblauw bij mij),zelfde grootte,op het kartonnen
rondje leggen.
stap 4:de taart bekleden in zijn geheel.
stap 5:met een scherp mesje snijden in zes stukken,door de helft,dan elke kant in
drieen.
stap 6:openklappen en voorzichtig het karton ertussen uit halen.
stap 7:door het fondant wat uithard blijven de punten mooi staan en is het gat ook
mooi bedekt en zie je geen afgesmeerde taart.
desnoods wat keukenpapier onder de punten,zodat het kan drogen.
ik had bij deze taart geen tylose gebruikt.
Hoop dat het duidelijk voor je is en anders vraag je maar weer.
Mij ging het zo heel goed af,was voor mij ook de eerste keer en ging super zo.
Was ook een leuke opdracht,hoop dat je er net zoveel plezier aan hebt.
groetjes,Natasja.
Mijn taarten op
www.pvyc8jcd.mijnalbum.nl