1

Onderwerp: Rood

Welke kleur rood van Wilton is nou het beste rood ?

Christmas red (die heb ik nu en is wel aardig voor kleine hoeveelheden maar weet niet hoe het bij grote zal zijn)
Red no taste
Red red

Geen idee waarom er zo veel verschillende soorten rood zijn maar heeft iemand al een verschil gemerkt ?

Gr Nicole

2

Re: Rood

Ik heb ze allemaal en als ik echt superrood nodig heb dan gooi is alle soorten rood uit mijn kleurstoffendoos bij elkaar dus ik gebruik ze eigenlijk nooit apart....*)

Ik weet dat ik niet perfect ben maar ik ben er zo dichtbij dat 't bijna eng is!  Ciao, Petra Hier vindt je mijn website.

3

Re: Rood

Ik heb meestal een combinatie tussen no taste red en christmas red. De no taste red is iets donkerder, waardoor het wat sneller rood kleurt en minder roze. De Christmas red is dan weer voor het fellere, maar als ik die alleen door de marsepein kleur wordt het bijna altijd oranje, en door de fondant blijft het roze, dus ik gooi er ook flink wat no taste red doorheen. Als je het trouwens een dag kunt laten staan (dus dag van tevoren kleuren) dan wordt het zowiezo beter en mooier rood. Het kleurt dan nog even door.

succes!

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me

4

Re: Rood

Ik heb of red red of Christmas Red. Christmas red vind ik donkerder. Maar houd er rekening mee dat je er veel heeeeeeeeeeeeeeel veel kleurstof eronder moet doen. Het kleurt inderdaad nog altijd 'bij'.

5

Re: Rood

Nou, christmas red heb ik al....Red red heb ik nu maar besteld.

6

Re: Rood

Hoi Nicole, ik gebruik nu gewoon de Extra Red van Sugar Flair, is een grote pot geconcentreerd, kleurt echt als een tierelier!! Je kunt het oa krijgen bij Planet, misschien anders even vragen aan Antoinette, die woont toch bij jou in de buurt of zij het ook heeft of eraan kan komen... Julio wil nooit meer een andere om te kleuren zegt hij ;) :-D (haha ja ja de Spaanse taal is altijd dramatisch ;-) :-D)

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"