1

Onderwerp: Aardbeien

ik ga straks een kwarktaart maken met verse aardbeien,wat kan ik er het beste overheen doen om ze goed te houden...gelei of abrikozenjam?
Als ik ze door de kwark doen blijven ze dan goed of moet ik die ook door een beschermlaagje halen?

Ik hoor het graag

2

Re: Aardbeien

Als je ze door de kwark doet, kan je het zonder wat doen,
ook als je er zomaar een paar op de kwarktaart zelf legt,
hoef je er niets over te doen.

Mocht je heel de taart er vol mee willen leggen,
dan zou ik er wat Taartina overdoen,
dat zijn van die blauwe zakjes met gelei..

Succes, klinkt heerlijk!

3

Re: Aardbeien

sluit ik me helemaal bij aan!

Je moet trouwens geen abrikozenjam gebruiken om fruit mee te geleren ;)

VoorJeTaart.nl Winkel, Workshops & Webshop in Spijkenisse!
Nu ook de PME Professional Diploma Course! http://www.voorjetaart.nl!

4

Re: Aardbeien

Oh wat grappig,ik kreeg die tip van de abrikozenjam van iemand die bij een bakkerij werkt...ik vond het ook al een vreemde combi,dank je wel voor de reacties!

5

Re: Aardbeien

abrikozenjam gebruik ik wel eens op een appeltaart, maar nooit bij ander fruit. Dan inderdaad van die zakjes taartina, gaat de boel mooi van glanzen.

Jessica