1

Onderwerp: Bakken in een elektrische multi functionele oven (M-system)

Ik heb eindelijk mijn nieuwe keuken met een groot keramisch fornuis van m-system en een heel groot werkeiland.

Ik het boekje van de oven staat bij koken met gedwongen convectie dat dit gebruikt wordt voor taart. De boven en onderwarmte wordt in de oven verdeeld door semi-gedwongen convectie.

Ook is er de functie traditioneel koken-convectie: de warmte wordt door natuurlijke convectie verspreid.


WELKE MOET IK DOEN VOOR HET BAKKEN BISCUIT
HEEFT IEMAND HIER ERVARING MEE?

Groet
Ester

Re: Bakken in een elektrische multi functionele oven (M-system)

geen ervaring mee. Ik zou het gewoon uitproberen en kijken welke het beste werkt.

groeten Sylvia

Re: Bakken in een elektrische multi functionele oven (M-system)

geen ervaring mee. Ik zou het gewoon uitproberen en kijken welke het beste werkt.

groeten Sylvia

4

Re: Bakken in een elektrische multi functionele oven (M-system)

ik zou voor de 2e gaan, dus voor gelijkmatige verspreiding (denk dat dat overeenkomt met hete lucht).
Anders loop je wellicht risico dat onder en bovenkant te hard zullen gaan.

Maar idd gewoon ook wel een keertje proberen, wellicht werkt het wel goed.

Ik geef je een taartje mijn taartje
Ik geef je een taart elke dag

5

Re: Bakken in een elektrische multi functionele oven (M-system)

Ik ga het zowiezo proberen. De oven is er klaar voor.
Misschien dit weekend proberen.

Merci voor het reageren!!