1

Onderwerp: afsmeren???

kan ik ook afsmeren met botercrmen met nutella erin??/ of gaat het dan smelten???

2

Re: afsmeren???

Kan prima :Y (als je met botercr

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: afsmeren???

is de mix
en daar heb ik gewoon een par scheppe nutelle daar gedaan mag dat niet?

4

Re: afsmeren???

Nee zit te veel vocht in heb ik begrepen. Gaat je fondant of marsepein smelten.

Groetjes Jo www.taartwizard.nl
Leer van andermans wudden, want het leven is te kort om ze allemaal zelf te wudden.

5

Re: afsmeren???

ik smeer altijd af met de mix en gaat altijd goed!

6

Re: afsmeren???

oooh ik smeer ook altijd af met de botercreme van de mix  oooh wist ik niet!

7

Re: afsmeren???

Het gaat 8 van de 10 keer goed...  Oorzaak van smelten door afsmeren met botercr

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

8

Re: afsmeren???

Marianne schreef:

Afsmeren doe ik met botercr

Ik geef je een taartje mijn taartje
Ik geef je een taart elke dag

9

Re: afsmeren???

Mira Max schreef:
Marianne schreef:

Afsmeren doe ik met botercr

groetjes mariska

10

Re: afsmeren???

nou dan ga ik het ook  proberen de volgende keer bedankt voor de tips meiden

11

Re: afsmeren???

Smeer altijd af met de botercreme van de mix, en nog nooit geen last gehad van smeltende marsepein.

Groetjes Gonnie.

www.trendytaart.nl

Te mooi om op te eten.... te lekker om te laten staan.

12

Re: afsmeren???

Ik smeer ook altijd de taart af met de botercreme gemaakt van de mix.Meestal een limoen botercreme...een gedeelte van het water vervangen door limoensap...super lekker en het is nog nooit misgegaan...

Alleen wanneer je houdt van wat je doet, kun je kwaliteit leveren.
Wil je al mijn foto's zien , klik dan op Mijn Album

13

Re: afsmeren???

Ik heb ook een paar keer afgesmeert met de mix zonder problemen wel had ik een keer toen ik afsmeerde met witte chocopasta dat het fondant was gaan smelten dus dat doe ik niet meer.

Berichten [ 13 ]

Pagina's 1

Log eerst in inloggen or registreren om te reageren