Onderwerp: wat is dit?
Ik gebruik sinds kort marsepein 1:2. Ik vind dat dit sneller scheurt dan de marsepein van de webshop. Die is 1:3
Komt het scheuren inderdaad door de andere verhouding of ligt het aan mijn taart- techniek?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » wat is dit?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik gebruik sinds kort marsepein 1:2. Ik vind dat dit sneller scheurt dan de marsepein van de webshop. Die is 1:3
Komt het scheuren inderdaad door de andere verhouding of ligt het aan mijn taart- techniek?
Oei dat wist ik niet,en waar staat die verhouding op?
De verhouding is de verhouding amandelen:suiker. Inderdaad is 1:3 beter geschikt om mee te bekleden omdat die minder brokkelig is.
1:2 is wel geschikt om figuurtjes mee te boetseren e.d.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » wat is dit?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.