bakkertje schreef:whoo lilo dat is een mooie foto geworden echt een feestie hoor! en waren ze lekker??????
De topping (merengue is dus opgeklopt eiwit (in dit geval au-bain-marie) met suiker) smaakte en leek een beetje op het spul uit negerzoenen (al schijn je die niet meer zo te mogen noemen...), behoorlijk zoet dus, maar de structuur is wel lekker zijig.
De volgende keer ga ik het eens proberen met wat volwassener smaakjes, misschien gehakte notenpraline erdoor of met koffiesmaak, ik denk dat dat wel lekker wordt. En dan een iets minder grote toef, zodat het wat minder overheersend wordt! Maar zo zagen ze er wel errug leuk uit!
Verders: bedankt voor jullie leuke berichtjes!
En met de foto maken had ik ook wel erg mazzel met het mooie weertje buiten, dat geeft al gelijk zulk mooi licht als het zonnetje volop schijnt... Daarbij staan ze op mijn nieuwe taartschaal uit Duitsland (tsja als je daar dan toch op vakantie gaat MOET je even shoppen en deze was (met deksel) maar 3,50 en stond dus al heel snel in mijn winkelwagentje... nu nog plek vinden in mijn keukenkastjes, want mijn ogen waren weer eens groter dan mijn kastruimte!
Kijk ook voor De TaartenAgenda 2014 op
www.lilotaart.nl !