1

Onderwerp: Decoratie en boetseer bewaren

Ik heb dus wat dingen geboetseerd voor een taart die pas over 3 maanden gemaakt gaat worden...

Ik heb geboetseerd met marsepijn en er wat tylose door gedaan. Heb het nu een nachtje laten harden, en nu zit het in een tupperware doos afgesloten.

Kan ik dit drie maanden in de koelkast laten, of kan ik dit het beste invriezen? En hoe zorg ik dan dat het niet verkleurt bij het in en uitvriezen?

Sinnamon

2

Re: Decoratie en boetseer bewaren

ik denk dat ik het in de tupperdoos gewoon in de kast zou bewaren. als het maar luchdicht afgesloten is kan je het zo goed bewaren.
de koelkast lijkt mij te vochtig om het zo lang in te bewaren. Je moet marsepein inprincipe ook droog en koel bewaren, kast temperatuur.

3

Re: Decoratie en boetseer bewaren

Bedekt met huishoudfolie in een doosje in de kast bewaren. donker en droog! Dus niet in de koelkast of invriezen!!!

4

Re: Decoratie en boetseer bewaren

Oke bedankt voor de tips!

Het staat nu koel en droog in de kelder.