1

Onderwerp: bananenvulling vraagje!

Hallo,

Ik begin net met het proberen te maken van deze mooie taarten en nu wilde ik gaan beginnen met de bananenvulling maar nu staat bij de recepten (in de verwarmde citroensap) maar nergens staat dat ik dat op moet warmen.. dus misschien hele domme vraag hoor maar moet ik het nu opwarmen of gewoon kamertemperatuur??

Dank jullie wel alvast!

2

Re: bananenvulling vraagje!

Hoi Heidi,

Eerst begreep ik je vraag niet helemaal, dus heb ik het recept er maar even bijgepakt. En nu snap ik het, er staat inderdaad niet dat je het citroensap moet verwarmen. Dat moet dus wel, anders kun je de gelatine er niet in oplossen. Ik zal het snel aanpassen!

Succes! Jozien.

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

3

Re: bananenvulling vraagje!

heel erg bedankt!
Ik ga aan de slag heb net mijn spullen van de webshop binnen gekregen dus ik laat het nog wel weten :)

Groetjes