1

Onderwerp: Laagje op marsepein

Hallo!

ik heb een tijdje terug een week bij een banketbakker meegekeken en daar smeerden ze een laagje (vet?) op het marsepein, volgens mij dat het beter bewaard blijft en een mooi glans laagje heeft.. ik weet  alleen niet meer wat het nou precies was??
weet/ gebruikt een van jullie het?

Bedankt!

Groetjes, Anne

2

Re: Laagje op marsepein

Heb je het over crisco of trex misschien?

3

Re: Laagje op marsepein

geen idee wat dat is? ben nog niet zo goed thuis in al die spulletjes...

Groetjes, Anne

4

Re: Laagje op marsepein

Crisco of Trex is vet, kijk anders even in de webshop, daar verkopen ze Trex...!

5

Re: Laagje op marsepein

en smeer je dat dan als een laagje op het marsepein nadat je de taart heb bekleed?

Groetjes, Anne

6

Re: Laagje op marsepein

Ik gebruik alleen fondant, en kneed er soms een beetje Trex door als het te droog is om te kneden, derder gebruikt ik het nooit...marsepein werk ik niet mee...

Maar waarvoor wil je het eigenlijk gebruiken?
Want als het marsepein over je taart zit, maak je de taart toch ook snel 'soldaat'?
Begrijp even niet wat je bedoeling is...:o