1

Onderwerp: Barbietaart begon te "bobbelen"

ik heb zaterdag een barbie gemaakt en daaronder de taart, alleen de het marsepein begon te bobbelen, er kwamen ribbels in... hoe kan dit, de botercreme heb ik wel met roomboter en margarine gedaan...

en waar maakt iedereen botercreme van? ik had van een mix, maar aangezien ik niet veel verschil in de taart proef met gewoon boter met poedersuiker...

2

Re: Barbietaart begon te "bobbelen"

Ik heb nog nooit een barbietaart gemaakt,
dus kan je hierin denk ik geen advies geven...

Maar ik zou dan proberen om er plooien van te maken..
De botercreme heb je volgens mij gewoon goed gemaakt..!

Re: Barbietaart begon te "bobbelen"

Als je een mix maakt moet er volgens mij ook water doorheen en je moet er dan geen taart mee afsmeren,alleen vullen want door het water kan je marsepein of fondant gaan bobbelen!!
Ik maak alleen maar botercreme van margarine en boter en poedersuiker!!