1

Onderwerp: Champagnecreme SPOED!!

Ik moet vandaag een taart maken met champagnecreme en zit nu dat recept te bekijken. Volgens het recept moet ik de eiDOOIERS mengen met de helft van de suiker en luchtig kloppen. Gaat het hier

2

Re: Champagnecreme SPOED!!

Ik weet in ieder geval wel dat je eidooiers met suiker ook goed luchtig kunt kloppen, (doe ik ook voor mijn kapsel), dus het zou maar zo kunnen dat je recept wel klopt!

Kijk ook voor De TaartenAgenda 2014 op www.lilotaart.nl !

3

Re: Champagnecreme SPOED!!

Hartstikke bedankt voor je snelle antwoord. Ik wist namelijk niet dat het kon, maar alshet zou kunnen, ga ik er maar vanuit dat het klopt!! (tenzij iemand anders natuurlijk nog verteld dat het niet klopt ;))

In elk geval super bedankt!

4

Re: Champagnecreme SPOED!!

Nee hoor, klopt, je hebt de eidooiers nodig!!! Heb het zelf ook zo gemaakt, heerlijk en goed gelukt!!
Je kunt eidooiers idd (bijna) net zo stijf kloppen als eiwit, moet je de volgende keer als je bij een Italiaan uit eten gaat maar eens zabaglione bestellen, hmmmmmm...

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...