Onderwerp: Champagnecreme SPOED!!
Ik moet vandaag een taart maken met champagnecreme en zit nu dat recept te bekijken. Volgens het recept moet ik de eiDOOIERS mengen met de helft van de suiker en luchtig kloppen. Gaat het hier
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Champagnecreme SPOED!!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik moet vandaag een taart maken met champagnecreme en zit nu dat recept te bekijken. Volgens het recept moet ik de eiDOOIERS mengen met de helft van de suiker en luchtig kloppen. Gaat het hier
Ik weet in ieder geval wel dat je eidooiers met suiker ook goed luchtig kunt kloppen, (doe ik ook voor mijn kapsel), dus het zou maar zo kunnen dat je recept wel klopt!
Hartstikke bedankt voor je snelle antwoord. Ik wist namelijk niet dat het kon, maar alshet zou kunnen, ga ik er maar vanuit dat het klopt!! (tenzij iemand anders natuurlijk nog verteld dat het niet klopt )
In elk geval super bedankt!
Nee hoor, klopt, je hebt de eidooiers nodig!!! Heb het zelf ook zo gemaakt, heerlijk en goed gelukt!!
Je kunt eidooiers idd (bijna) net zo stijf kloppen als eiwit, moet je de volgende keer als je bij een Italiaan uit eten gaat maar eens zabaglione bestellen, hmmmmmm...
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Champagnecreme SPOED!!
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.