1 Laatst bewerkt door Nessa (20-04-2008 11:50)

Onderwerp: Help

Help ik heb een gevulde beklede taart met fondant bevroren, nu heb ik hem eruit gehaald en op de aanrecht gezet op een bord, omdat we straks een feest hebben.
nu lijkt het erop dat de fondant aan het smelten/glimmen is komt dit wel goed?
Nessa

kan iemand mij vertellen of dit normaal is of dat ik iets verkeerd heb gedaan, droogt het van zelf op?

2

Re: Help

hallo nessa

ik doe de taart altijd in een taart doos in de koelkast ontdooien maar haal hem er wel de avond ervoor uit.
zo gaat de taart niet smelten.
als je hem vanuit de vriezer op het aanrecht zet is het tempratuur verschil te groot dus misschien gaat het in de koelkast beter en hopelijk is hij dan optijd ontdooit.

groetjes

kijk ook op www.mijnalbum.nl/Album=784KJKH8
groetjes van miranda.

3

Re: Help

Heb ik inderdaad ook eens gehad. De f