1

Onderwerp: smootheren???

Kan dat enkel met smoothers of is er ook een andere manier voor? :o


xxx

2

Re: smootheren???

Gewoon met de handjes!!
Ik heb geen smoother, en volgens mij zijn er heel wat die het gewoon met de handen doen, bij mij gaat het altijd goed..!

3

Re: smootheren???

Ja hoor, met je handjes gaat heel goed :Y
Eventueel in combinatie met je rolstok !!!

Maarrrr.....met een smoother gaat het net ff wat beter ;)

4

Re: smootheren???

Dank jullie wel!!! ((hugg))

En doe je dat wanneer de fondant nog op het werkblad ligt, of ook wanneer hij (of zij :lol: )  al op de taart ligt?

xxx

5

Re: smootheren???

Ik deed het zelf alleen als het op de taart lag,
maar op de freubeldag gaf Wendy bij de demo aan dat ze het ook doet,
als de lap uitgerold is...en dat denk ik dat ik ook toe ga passen..!!

6

Re: smootheren???

als het op de taart ligt.

groetjes Francisca

7

Re: smootheren???

Dank je wel allebei!!

xxx

8

Re: smootheren???

kids4co schreef:

Ik deed het zelf alleen als het op de taart lag,
maar op de freubeldag gaf Wendy bij de demo aan dat ze het ook doet,
als de lap uitgerold is...en dat denk ik dat ik ook toe ga passen..!!

Dat heb je inderdaad goed onthouden! Ik wil dat ook toepassen, als ik eraan denk ;)

Groetjes Tweety!

9

Re: smootheren???

Tweety1974 schreef:
kids4co schreef:

Ik deed het zelf alleen als het op de taart lag,
maar op de freubeldag gaf Wendy bij de demo aan dat ze het ook doet,
als de lap uitgerold is...en dat denk ik dat ik ook toe ga passen..!!

Dat heb je inderdaad goed onthouden! Ik wil dat ook toepassen, als ik eraan denk ;)

Wat is daar dan de reden voor? Ik zie het nut nl. even niet. :o

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

10

Re: smootheren???

Dan wordt de lap mooi glad van boven.
Als de lap namelijk nog niet op de taart ligt, maar op tafel, kun je 'harder' smootheren, dan wanneer de lap op de taart ligt.
En dan kun je eventuele luchtbubbeltjes ook goed wegwrijven.

Groetjes, Marielle

11

Re: smootheren???

Zo doe ik het ook, eerst op tafel dan nog eens op de taart :Y

"Ik maak nou eenmaal graag strikken" 
Groetjes, KARIN  www.taartvankarin.nl

12

Re: smootheren???

Maar als je het net uitgerold hebt is het toch al megastrak??

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

13

Re: smootheren???

Als je het ook op je werkvlak doet heb ik het idee dat het daarna op de taart net even wat gladder,glanzender en scheurvrijer is....maar heb het niet met een dubbelblinde test bewezen nog.