1

Onderwerp: perzikbavarois??

Ik wil een (voor mij) nieuwe vulling uitproberen (advocaatbotercreme + knapperige chocolade en perzikbavarois.
Maarre....hoe maak ik perzikbavarois??  :think:


Sylvia

Je kunt mijn taarten bekijken op:
http://www.mijnalbum.nl/Album=EWYPLIKG

2

Re: perzikbavarois??

Op dezelfde manier als citroenbavarois?? Denk ik..
Staat bovenaan bij de ingezonden recepten..

3

Re: perzikbavarois??

Ik heb net twee x bavarois gemaakt, 1x van frambozen en 1x van aardbeien.
Ik heb het recept gebruikt van Carina, komt ie:
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=22065

Dus alleen even de kersen door stukjes perzik vervangen, en het kersensap door perziksap :)

4

Re: perzikbavarois??

Yes, dank je wel.
Dit kan ik denkelijk wel voor elkaar krijgen :Y
Ik laat nog weten of het gelukt is en of het lekker was.

Groetjes Sylvia

Je kunt mijn taarten bekijken op:
http://www.mijnalbum.nl/Album=EWYPLIKG

5

Re: perzikbavarois??

Ik gebruik altijd perzikbavaroise mix, en dan lekker stukjes perzik uit blik erop,
h

6

Re: perzikbavarois??

Mmm, dat lijkt me een heerlijke vulling!

Laat even weten of ie net zo lekker was als ie klinkt!

Dag! Groetjes, Koenie
www.taartenvankoenie.nl

7

Re: perzikbavarois??

Koenie schreef:

Mmm, dat lijkt me een heerlijke vulling!

Laat even weten of ie net zo lekker was als ie klinkt!

Ja, zal ik zeker doen :Y

Sylvia

Je kunt mijn taarten bekijken op:
http://www.mijnalbum.nl/Album=EWYPLIKG

8

Re: perzikbavarois??

Ik heb hem laatst (tot 2 keer toe) gemaakt, 1 keer voor m'n ouders en 1 keer voor anderen. Iedereen was errug enthousiast erover!! Dus zeker een aanrader.

Ikzelf heb de bavarois gemaakt met het recept voor limoenbavarois, alleen heb naast sap ook wat gepureerde persikken gebruikt. Wel wat meer gelatine toevoegen dan, maar je proeft dan wel wat meer perzik ;)

succes!