1

Onderwerp: bekleden taart tobleronemouss

Hallo

Ik ebn van plan om voor het weekend een taartje te maken met toblerone mousse en caramelsaus evt ook nog banaan. Of word het dan te veel?
Wij lusten geen marsepeinen rolfondant, Kan ik een taartje met deze vulling bekleden met slagroom of smaakt dat niet bij elkaar?
Anders moet ik het maar overgieten met chocolde.
Hebben jullie een idee?

groetjes Hannelore

[img]http://www.mijnalbum.nl/index.php?m=albumview&a=1&key=J8RNCZQQ&album=H3WCN8F3[/img]

2

Re: bekleden taart tobleronemouss

Je kunt ook op zijn amerikaans de boel afstrijken met royal icing.

3

Re: bekleden taart tobleronemouss

Met slagroom afwerken lijkt mij heel erg lekker maar wel heeeeeel erg machtig met de rest.

4

Re: bekleden taart tobleronemouss

kiwi schreef:

Met slagroom afwerken lijkt mij heel erg lekker maar wel heeeeeel erg machtig met de rest.

Ganache of icing lijkt me toch echt wel een stuk machtiger dan een laagje slagroom, zo machtig is slagroom toch niet?
En machtig vind ik niet per se verkeerd, ik heb eens een (op zichzelf al zware) taart 'afgesmeerd' met chocolademousse, die was vreselijk lekker :lol:

Blackadder: "They do say that verbal insults hurt more than physical pain. They are, of course, wrong, as you will soon discover when I stick this toasting fork into your head."