1

Onderwerp: taart bekleden met icing

ik had graag eens een taart bekleed helemaal in icing,
nu heb je de hele vaste icing om te spuiten
maar wat zijn de verhoudingen van de suiker en het eiwit om de taart helemaal te bestrijken ??

in lepelvorm, want mijn weegschaal weegt niet in ml (geen kleine gewichten)

2

Re: taart bekleden met icing

Hoi, denk niet dat ik je kan helpen,
maar zou je de hele vaste icing ook niet daarvoor kunnen gebruiken?

En anders misschien vaste hoeveelheden toevoegen tot je het goed vind,
zoals een vierde van 100 gram ofzo?

Of klinkt dit heel gek en ingewikkeld???
Succes, hoop dat er nog iemand anders het wel goed weet!! haha!!

3

Re: taart bekleden met icing

Je zou hem ietsje dunner kunnen maken maar je taart wordt dan wel heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg zoet met icing erop. Dan kun je beter het gewone glazuur gebruiken van water met poedersuiker, schijnt wel iets door, maar dan heb je niet zo'n dikke suikerlaag.

4

Re: taart bekleden met icing

Beter met zachte icing en dan eerst jam of botercreme eronder, anders krijg je kruimels van je kapsel door de icing.

Groetjes,
Mirjam

If life gives you lemons, make lemoncurd.

5

Re: taart bekleden met icing

Da's een goed idee!

6

Re: taart bekleden met icing

http://www.pastrywiz.com/wedding/wedding16.htm