Onderwerp: Chocoladevlinders
Ik ben bezig met het maken van chocoladevlinders, wie heeft dit al meer gedaan en heeft tips.
Ze liggen inmiddels al wel te drogen in de koelkast, ik neem aan dat je ze na het drogen om moet draaien (naar de nette kant) en ze dan in elkaar moet zetten.
Eerst heb ik trouwens chocolade gesmolten en er wat druppels koud water bijgedaan, dat werden allemaal klonten na het roeren en mijn spuitzak viel toen ook uit elkaar. Daarna zonder water gedaan, dat ging beter. Wat is het nut van dat water eigenlijk?
En hoe lang kun je ze bewaren als je ze klaar gemaakt hebt?
Waarom chocolade, ik heb eens een workshop gehad vlinders spuiten met icing bij Carina, daar ging het super. Maar na thuis ettelijke keren proberen de moed maar opgegeven;-)
Maarrr nu heb ik een communietaart bestelling...je raadt het al met vlinders. Dus mocht dit niet lukken zit ik met mijn handen in het haar.....
Uhh Carina of Lonnes misschien kan ik dan bij jullie icingvlinders afnemen;-)
Verslaafd aan taarten maken sinds December 2007