1

Onderwerp: combi slagroom/banketbakkersroom

hallo,

Krijg vandaag het verzoek om een taart te vullen met banketbakkersroom,nou ben ik zelf daar helemaal geen fan van,maar goed!Nu dacht ik zelf als tweede laag een laagje jam te doen maar voor wie die taart is wil graag als tweede laag slagroom.Wat vinden jullie hiervan b.b.r /slagroom.Ik zou hier zelf niet voor kiezen,maar goed ik begin ook net,dus misschien hebben jullie hier al ervaring mee of hebben jullie nog goede tips.Graag advies gevraagd

2

Re: combi slagroom/banketbakkersroom

Tuurlijk kan dat wel! ik heb meestal ook 1 cremige vulling en 1 fruitvulling, maar dit persoonlijk! Slagroom en BBR smaakt in ieder geval prima samen (ook als je het samenvoegd tot Zwitserse room), dus dan moet dit echt prima smaken :P :9 !

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3

Re: combi slagroom/banketbakkersroom

oke super bedankt,ik ben nog wat onzeker met zulke dingen,fijn dat jij er wel ervaring mee hebt,dat neemt voor mij de twijfel weg

4

Re: combi slagroom/banketbakkersroom

Wil die persoon echt absoluut geen jam in de taart? Anders zou ik nog een dun laagje jam onder de BBR of slagroom doen. Geeft net even dat beetje extra smaak vind ik persoonlijk.

Re: combi slagroom/banketbakkersroom

Ja hoor,dat is een lekkere combinatie!!!!!!!!!!!!!!

6

Re: combi slagroom/banketbakkersroom

Ik zou dan eerder verse aardbeien bij de slagroomlaag doen.