1

Onderwerp: kleine stukken banaan in geklopte slagroom? SNEL svp

de klant wil iets met banaan...en ze belde gisteren laat en vroeg slagroom met banaan...maar mijn ervaring is dat de banaan donker van kleur wordt...

is dit pas als de taart aangesneden is...?

en kan ik iets citroensap over de banaan laten gaan....gaat dat de verkleuring tegen...

dan dit doen VOOR dat ik de stukken in de slagroom doe???

Mijn blog is te vinden op: http://villaperlesukker.no/

2

Re: kleine stukken banaan in geklopte slagroom? SNEL svp

Hellooooo

Ik heb ook banaan door een taart gedaan en die werd pas bruin na het aansnijden. Bij aansnijden dus niet. Alleen volgende dag wel. Maar ik denk dat je daar weinig aan kan doen.
Ik vond ook dat als je alleen banaan gebruikt het helemaal niet zo goed proeft. Maar dat zal misschien aan mij liggen. Mijn plan was om de volgende keer ook bananensmaak door slagroom of saroma pudding erdoor te doen.

Succes.

Groetjes Jo www.taartwizard.nl
Leer van andermans wudden, want het leven is te kort om ze allemaal zelf te wudden.

3

Re: kleine stukken banaan in geklopte slagroom? SNEL svp

Ps snel genoeg :lol: :lol:

Groetjes Jo www.taartwizard.nl
Leer van andermans wudden, want het leven is te kort om ze allemaal zelf te wudden.

4

Re: kleine stukken banaan in geklopte slagroom? SNEL svp

ok bedankt...snel genoeg hihiihi

ik doe de banaan ering gewoon kleine stukken....

Mijn blog is te vinden op: http://villaperlesukker.no/

5

Re: kleine stukken banaan in geklopte slagroom? SNEL svp

Hoi Anne Brith,

Citroensap werkt inderdaad heel erg goed met banaan en ander vers fruit, gewoon een bak water pakken met het sap van een citroen er in en hier het fruit in onder dompelen... dit heeft ook tot gevolg dat alles ietsje frisser gaat smaken.

En als niets anders werkt, glazuren we het met chocolade...