1

Onderwerp: decoreren met chocolade

heyyy
ik wil de zijkant van me taart met chocolade decoreren
maar vind vlokken gewoon die je op je brood kan doen niet zo mooi,lekker
ben benieuwd hoe jullie dat dan doen

het leven is een groot feest,je moet alleen zelf de slingers ophangen            /

2

Re: decoreren met chocolade

Je kunt een rand maken van chocolade. Als je op onderstaande link kijkt zie je een voorbeeldje.

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … hp?id=9637

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

3

Re: decoreren met chocolade

ziet er wel leuk uit maar heb meer van die schilvers nodig
maak een zwarswalder taart dan lijkt me zo'n rand niet zo mooi

het leven is een groot feest,je moet alleen zelf de slingers ophangen            /

4

Re: decoreren met chocolade

Chocoladekrullen van taartendecoratie!! Toch denk ik dat pure choco vlokken ook heel leuk staan hoor bij een Schwarzalder Kirsch?

5

Re: decoreren met chocolade

bedoelen jullie dan ook gewoon de vlokken die je op brood doe?

het leven is een groot feest,je moet alleen zelf de slingers ophangen            /

6

Re: decoreren met chocolade

heb ze gevonden en de bestelling is gedaan thanx!!

het leven is een groot feest,je moet alleen zelf de slingers ophangen            /

7

Re: decoreren met chocolade

Ik maak regelmatig zelf chocoschilfers; gewoon een groot mes pakken en proberen hele dunne plakjes te snijden van een reep chocolade. Je krijgt dan vanzelf leuke chocodecoratie!

Groetjes, Jozien.

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

8

Re: decoreren met chocolade

hoi jozien

heb het wel eens proberen te raspen maar dat werd dan veel te klein en een grovere rasp werden het alleen maar grote brokken
lijkt me een heel werk om er plakjes vanaf te snijden

het leven is een groot feest,je moet alleen zelf de slingers ophangen            /

Re: decoreren met chocolade

Ik heb wel eens een choco taart gedecoreerd met brokken/grote schilfers. Die maak ik zo:

Pure choco laten smelten (au bain marie) en dan op een flink stuk bakpapier uitsmeren (niet te dik).

In de koelkast op laten stijven en dan in brokken breken.

Deze brokken kun je dan mooi bovenop de taart leggen, maar ook aan de zijkant vastplakken met chocobotercreme of ganache.

Groetjes, Mireille

LET'S MAKE CAKES, NOT WAR!
http://www.mijnalbum.nl/Album=K4HUVYIU