Onderwerp: decoreren met chocolade
heyyy
ik wil de zijkant van me taart met chocolade decoreren
maar vind vlokken gewoon die je op je brood kan doen niet zo mooi,lekker
ben benieuwd hoe jullie dat dan doen
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » decoreren met chocolade
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
heyyy
ik wil de zijkant van me taart met chocolade decoreren
maar vind vlokken gewoon die je op je brood kan doen niet zo mooi,lekker
ben benieuwd hoe jullie dat dan doen
Je kunt een rand maken van chocolade. Als je op onderstaande link kijkt zie je een voorbeeldje.
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … hp?id=9637
ziet er wel leuk uit maar heb meer van die schilvers nodig
maak een zwarswalder taart dan lijkt me zo'n rand niet zo mooi
Chocoladekrullen van taartendecoratie!! Toch denk ik dat pure choco vlokken ook heel leuk staan hoor bij een Schwarzalder Kirsch?
bedoelen jullie dan ook gewoon de vlokken die je op brood doe?
heb ze gevonden en de bestelling is gedaan thanx!!
Ik maak regelmatig zelf chocoschilfers; gewoon een groot mes pakken en proberen hele dunne plakjes te snijden van een reep chocolade. Je krijgt dan vanzelf leuke chocodecoratie!
Groetjes, Jozien.
hoi jozien
heb het wel eens proberen te raspen maar dat werd dan veel te klein en een grovere rasp werden het alleen maar grote brokken
lijkt me een heel werk om er plakjes vanaf te snijden
Ik heb wel eens een choco taart gedecoreerd met brokken/grote schilfers. Die maak ik zo:
Pure choco laten smelten (au bain marie) en dan op een flink stuk bakpapier uitsmeren (niet te dik).
In de koelkast op laten stijven en dan in brokken breken.
Deze brokken kun je dan mooi bovenop de taart leggen, maar ook aan de zijkant vastplakken met chocobotercreme of ganache.
Groetjes, Mireille
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » decoreren met chocolade
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.