1

Onderwerp: Taart invriezen

Ik wil met de frobeldag een mooie taart maken, stapeltaart, leuk decoreren. Nu ben ik de week erna jarig en wil ik de taart dan serveren.

Kan ik hem een weekje invriezen? Schoonouders hebben een grote vrieskist dus het zou passen..

Blijft het nog lekker? Loopt de jam niet helemaal uit? Wanneer moet ik hem weer uit de vriezer halen, dezelfde ochtend ( 's avonds eten) of een dag van te voren?
:O

2

Re: Taart invriezen

Jahoor, dat kan :Y . En ja hoor, dat blijft hartstikke lekker. En nee hoor, de jam loopt niet uit. 24 uur van te voren uit de vriezer halen, liefst in de koelkast ontdooien en de laatste paar uur buiten de koelkast. Hij gaat eerst zweten, wordt helemaal nat. Gewoon vanaf blijven tot het is opgedroogd.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: Taart invriezen

O fijn!!! Bedankt voor je antwoord :) Ben metteen gerustgesteld!

4

Re: Taart invriezen

Heb ook al geregeld een taart in de vriezer gedaan,en na het ontdooien was hij nog steeds lekker en mooi.

groetjes,Natasja.
Mijn taarten op www.pvyc8jcd.mijnalbum.nl