1

Onderwerp: vraagje aan de koekjesdecoreerders

Ik ben bezig met het icen van piratenbootjes en het zeilgedeelte is vrij groot. Ik gebruik hiervoor altijd een poffertjesknijpfles om op te vullen. Hoe voorkomen jullie luchtbelletjes of wat doen jullie er tegen ? Weten jullie trouwens waarom je gekookt water moet gebruiken om RI te maken ? Waarom niet met gewoon water van de kraan of met water uit de fles ?

Als je vreugde wil vermenigvuldigen, moet je haar delen. (Pythagoras)

Re: vraagje aan de koekjesdecoreerders

Je kan de luchtbellen evt wegprikken, of met een kwastje gladstrijken.

Ik gebruik altijd gewoon kraanwater, ik denk dat het met de houdbaarheid te maken heeft.

3

Re: vraagje aan de koekjesdecoreerders

Waarom het met afgekoeld gekookt water moet weet ik niet,
maar er was iemand die het met gewoon water geprobeerd heeft,
en toen mislukte het...daarna heb ik het met afgekoeld gekookt water
gemaakt, en lukte het wel..

Zou het voor de zekerheid gewoon met afgekoeld gekookt water maken,
weet je zeker dat het goed is!

4

Re: vraagje aan de koekjesdecoreerders

Ik denk dat het met de houdbaarheid te maken heeft. Ik gebruik altijd gewoon kraanwater aangezien ik geen waterkoker

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

5

Re: vraagje aan de koekjesdecoreerders

Carin schreef:

Ik denk dat het met de houdbaarheid te maken heeft. Ik gebruik altijd gewoon kraanwater aangezien ik geen waterkoker

6

Re: vraagje aan de koekjesdecoreerders

En wat denk je van gewoon in een pannetje op het vuur?

Blackadder: "They do say that verbal insults hurt more than physical pain. They are, of course, wrong, as you will soon discover when I stick this toasting fork into your head."

7

Re: vraagje aan de koekjesdecoreerders

Nou... zoveel moeite doe ik dus niet voor een paar cc's :o

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

8

Re: vraagje aan de koekjesdecoreerders

Carin schreef:

Nou... zoveel moeite doe ik dus niet voor een paar cc's :o

:lol: herkenbaar !! :Y :lol:

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl

9

Re: vraagje aan de koekjesdecoreerders

in de magnetron kan ook. Maar het is inderdaad om de houbaarheid.

Mirjam

If life gives you lemons, make lemoncurd.

10

Re: vraagje aan de koekjesdecoreerders

kids4co schreef:

Waarom het met afgekoeld gekookt water moet weet ik niet,
maar er was iemand die het met gewoon water geprobeerd heeft,
en toen mislukte het...daarna heb ik het met afgekoeld gekookt water
gemaakt, en lukte het wel..

Zou het voor de zekerheid gewoon met afgekoeld gekookt water maken,
weet je zeker dat het goed is!

That was me!! ;) :lol:
Maar het verschil snap ik niet, dus als iemand dit weet...

Groetjes, Marielle

11

Re: vraagje aan de koekjesdecoreerders

ok, thanx voor het reageren ! Het is voorlopig altijd al gelukt met 'gewoon' water, maar ik wilde wel eens weten wat het verschil is.

Als je vreugde wil vermenigvuldigen, moet je haar delen. (Pythagoras)

12

Re: vraagje aan de koekjesdecoreerders

De luchtbelletjes prik ik ook weg met een tandenstokertje. Als de consistentie net wat te dun is heb je veel belletjes, anders is het sporadisch eens eentje.

Berichten [ 12 ]

Pagina's 1

Log eerst in inloggen or registreren om te reageren

DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » vraagje aan de koekjesdecoreerders