1

Onderwerp: "zand"

HAllo Meiden,

ik heb eenopdracht gekregen voor een tropische taart en nu wil ik "zand" erop maken, waarmee doen julie dat?

ik denk geraspte kokos en ????

alvast bedankt voor het antwoorden :Y

Groetjes Elvira

2

Re: "zand"

Ik doe het met basterdsuiker.

Mijn taarten zien?? Kijk dan op www.cakecompany.nl

3

Re: "zand"

gemalen kaakjes?

groetjes monica.
mijn album

4

Re: "zand"

Of verkruimelde mariakaakjes.

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

5

Re: "zand"

Ik doe het met de zakjes kruimelbodem van dr oetker.

Groetjes Jo www.taartwizard.nl
Leer van andermans wudden, want het leven is te kort om ze allemaal zelf te wudden.

6

Re: "zand"

ooh dat ik daar nou zelf niet op kom :O

bedankt voor de Tips, ik kan aan de slag.

Groetjes Elvira

7

Re: "zand"

lange vingers

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl

8

Re: "zand"

Als je kokos gebruikt, kun je het ook even roosteren in de pan zodat het bruin wordt.

'If you can dream it, you can do it' (Walt Disney)

9

Re: "zand"

Lichtbruine basterdsuiker, dat kun je ook vastlijmen met eetbare lijm (en dat is heel handig, neem dat maar van mij aan :+)

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

10

Re: "zand"

Rietsuiker, is ook lichtbruin......

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

11

Re: "zand"

ik moet er tegen vrijdag ook maken en ga lange vingers fijn malen ...

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!

12

Re: "zand"

kokos gemengd met cacao