1

Onderwerp: Bewaren taart (marsepein/fondant/botercreme/jam)

Uhm iemand enig idee of ik hem nou wel of niet in de koelkast moet zetten; wordt de marsepein toch lelijk (glimmend ) van?

Maar er zit wel botercreme in (niet van mix maar zelfgemaakt) blijft dit dan wel goed buiten de koelkast?

Ik ga de taart zaterdag en de andere zondag aansnijden...

Thanks alvast!

2

Re: Bewaren taart (marsepein/fondant/botercreme/jam)

Je kunt het gerust in de koelkast zetten...wel in een taartdoos hoor...en als je het nodig hebt haal je deze een uurtje voor gebruik eruit en op de aanrecht op temperatuur laten komen...

Taarten gevult met botercr

"Het is altijd een feestje met elk Ti-Ta-ToverTaartje"
Groetjes, Dolores...  www.ti-ta-tovertaartjes.nl

3

Re: Bewaren taart (marsepein/fondant/botercreme/jam)

Ik zet alle taarten in de koelkast, in een taartdoos!

Groetjes, Rianne
Wil je mijn taarten bekijken? www.taartdoos.haaralbums.nl

4

Re: Bewaren taart (marsepein/fondant/botercreme/jam)

ja taart bedekken is heel belangrijk, vooral als de koelkast vaak open gaat. Ik heb had (voordat we verhuisden) een eigen koelkast voor alleen taarten. Dan kon ik ze zo in de koelkast zetten zonder dat ze smelten

voor inspiratie kijk op www.kakeboksen.no