1

Onderwerp: Ganache taart

Maandag bij m'n dansschool (oei wat klinkt dit erg hahaha) wil ik een taart uitdelen in onze pauze.
nu wil ik dus toch een keer ganache proberen.
Nu zat iknet op verschillende site's te kijken en zag daar best wel stevige ganache voorbij komen.
Moet de chocolade stevig (alla botercreme?? ) zijn om erop te doen? of moet hij nog echt vloeibaar zijn.
Wie heeft de tip?

2

Re: Ganache taart

gewoon wachten totdat ie iets dikker is als helemaal vloeiend...hehe...

hoop dat je begrijp wat ik bedoel....botercreme is ie iets te dik denk ik...en moelijk uit te smeren...

Mijn blog is te vinden op: http://villaperlesukker.no/

3

Re: Ganache taart

Als je het à la botercr

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

4

Re: Ganache taart

ok dat wordt dus een smeerboel :)
maar gewoon iets steviger als vloeibaar.
ga het een zondag wel proberen lukt het niet kan ik altijd nog marsepein doen ;)

5

Re: Ganache taart

Ik heb laatst mijn restjes gekleurde marsepein heel dun uitgerold en hier de taart mee bekleed. Daarna overgoten met ganache.  Werd eigenlijk meteen erg strak. En marsepein en ganache is jummie!!!

6

Re: Ganache taart

Strijk je de taatr hier wel eerst af met botercreme?
of giet je de chocolade direct op het kapsel?

7

Re: Ganache taart

Ik giet het altijd direct op het kapsel. Wel even met je handen de kruimels eraf vegen zodat hij goed strak is.

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

8

Re: Ganache taart

Wel botercreme onder de marsepein voor het blijven zitten van de marsepein op je kapsel.