Hoi Nicole,
Welkom bij de club. Je kunt nu alvast je fondant kleuren. Het voordeel daarvan is dat de kleur nog wat intenser wordt als je hem een nachtje laat liggen... De manier die je beschrijft, kun je inderdaad toepassen om je fondant te kleuren. Gewoon kneden kan ook. Daarna in folie en dan in een luchtdicht blik of plastic bak. In de koelkast hoeft niet hoor, beter zelfs van niet want dan kan er condens op komen. En van water smelt je fondant...
Tips over het doorzagen: heb je een taartzaag? Zo nee, dan is het handig rondom de hoogte die je wilt even te markeren met een klein sneetje en daarna met je mes snijden. de taartzaag stel je op de gewenste hoogte in en trek je door de kapsel heen. Eerst ongeveer een half uurtje laten ontdooien, anders krijg je je mes niet door je kapsel
Succes!
Groetjes, Jozien.
Eigen taart is goud waard! ;)
Klik
HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en
HIER voor links van medebaksters!