1

Onderwerp: Logo van fondant invriezen???

Ik wil een aantal cupcakes maken met een logo erop.
Kan ik de logo's al eerder maken van fondant, eventueel invriezen en erop doen als het nodig is. Fondant word hard als het langer ligt. Is het dan nog wel eetbaar/lekker en mooi?

Groet
Ester

2

Re: Logo van fondant invriezen???

Invriezen weet ik niet, maar als je het goed luchtdicht afdekt moet je het zo ook kunnen bewaren.

Groetjes,
Mirjam

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: Logo van fondant invriezen???

Volgens mij zijn er wel eens mensen hier op het forum geweest die een complete taart met fondant ingevroren hebben en die er ook goed is uitgekomen. Ik verwacht dus dat het wel kan. Vooral ook omdat je het daarna alleen nog maar hoeft te ontdooien en niet weer uit te rollen, te kneden of wat dan ook...

4

Re: Logo van fondant invriezen???

Hoi Ester...je kunt inderdaad de cup cakes met logo en al invriezen...deze bij het ontdooien niet aanraken, want dan krijg je vlekken...succes ;)

"Het is altijd een feestje met elk Ti-Ta-ToverTaartje"
Groetjes, Dolores...  www.ti-ta-tovertaartjes.nl