1

Onderwerp: Spoed! Mascarpone vraagje!

Ik wil mijn taart vullen met mascarpone en aardbeienjam, maar zoals altijd twijfel ik weer ;)
Op de verpakking staat mascarpone gorgonzola, er zitten groenige strepen tussen de kaas en hij ruikt min of meer naar bier.
Is dit allemaal normaal voor mascarpone (heb nog nooit mascarpone gezien of geproefd), of heb ik de verkeerde gehaald en kan ik beter voor een andere vulling kiezen?

Vanaf 1 juli 2011 verkoop van bakspulletjes bij Creataart!
Openingstijden *Vrijdag 09.00 - 11.30 en 14.00 - 17.00 * zaterdag 09.00 - 12.00             ~~ Voor meer informatie zie www.creataart.nl~~

2

Re: Spoed! Mascarpone vraagje!

Je hebt de verkeerde gekocht :-(
Vooral niet op je taart smeren maar morgen lekker op een toastje :-)

Gr, Juul

3

Re: Spoed! Mascarpone vraagje!

neej..mascarpone gorgonzola is mascarpone + gorgonzolakaas, die groenige strepen zijn de gorgonzola

gorgonzola is schimmelkaas..;erg scherp van smaak, lekker op pizza ofzo

niet iets om in een taart te stoppen, tenzij je erg originele smaak wilt

mascarpone ziet er zelf uit als witte pasta

4

Re: Spoed! Mascarpone vraagje!

mascarpone is gewoon helemaal wit...
Ik heb nooit groene strepen gezien :nooo
Misschien heb je dan wel verschillende soorten ervan,

Groetjes Marlies.

5

Re: Spoed! Mascarpone vraagje!

Juliana schreef:

Je hebt de verkeerde gekocht :-(
Vooral niet op je taart smeren maar morgen lekker op een toastje :-)

Ieeeuwwwww, dat smeer ik echt niet op mijn toastje hoor, dat gaat dan gewoon de vuilnisbak in ;)

Bedankt voor je antwoord! Dat wordt dan botercreme met pasta en aardbeienjam! Ook lekker ;)

Vanaf 1 juli 2011 verkoop van bakspulletjes bij Creataart!
Openingstijden *Vrijdag 09.00 - 11.30 en 14.00 - 17.00 * zaterdag 09.00 - 12.00             ~~ Voor meer informatie zie www.creataart.nl~~

6

Re: Spoed! Mascarpone vraagje!

Het is nochtans erg lekker, met een vleugje siroop erbij. Ik zou er toch eens van proeven.

7

Re: Spoed! Mascarpone vraagje!

Ik vind Magor (Mascarpone-Gorgonzola) ook erg lekker :P :P :P !
Weggooien is jammer!
Maar niet in de taart! Of je moet een lekkere hartige taart maken, met broccoli of zo!

Karentje schreef:

Het is nochtans erg lekker, met een vleugje siroop erbij. Ik zou er toch eens van proeven.

Siroop? Wat voor siroop dan? Of bedoel je appelstroop of zo? Dat wordt wel vaker bij kaas gegeten toch?

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

8

Re: Spoed! Mascarpone vraagje!

Ja ja appelsiroop of perensiroop, dat zoet-hartige is zoo heerlijk !

9

Re: Spoed! Mascarpone vraagje!

Deze mascarpone is helaas niet lekker om te mengen met jam of in je taart te stoppen ( lijkt me )

De goede mascarpone is bijvoorbeeld deze:
http://www.anticomercante.com/mascarpone2.jpg
Het is meestal zo verpakt en je kunt het in iedere supermarkt krijgen.