1

Onderwerp: mascarpone/slagroom

Ik heb vanmorgen even clotted cream gemaakt voor bij de scones,daarvoor heb ik slagroom geklopt en daardoorheen mascarpone,nou heb ik nogal wat over,zou ik dat in kunnen vriezen en dan later gebruiken voor taartvulling(met jam erdoor)??
Wie heeft ervaring met het invriezen van zoiets????
Groetjes Darlene

2

Re: mascarpone/slagroom

Kijk die heb ik dus vanmorgen ook gemaakt. Ook voor bij de scones!
Tja invriezen? Ik heb een keer mascarpone ingevroren in een doosje, dat ging goed. Maar slagroom, daar twijfel ik over.
Dat gaat toch schiften? Nou ja mischien iemand die je beter kan helpen.

3

Re: mascarpone/slagroom

Dat kan heel goed, hoor! Als ik wel eens een bekertje slagroom over heb dan klop ik het en spuit ik er toefjes van op een bord o.i.d. en dan vries ik het in. Even later haal ik ze dan los en doe ik ze in een diepvrieszak en zo heb ik altijd een toefje slagroom op voorraad voor op de vla bijvoorbeeld. Werkt dus uitstekend :-)

Gr, Juul

4 Laatst bewerkt door Darlene Visser (23-03-2008 23:01)

Re: mascarpone/slagroom

Nou ik heb het toch maar in de vriezer gestopt en zie wel hoe het eruit komt als ik het ontdooi!!!Ik laat het nog wel even weten!!!!