1

Onderwerp: Vlaaibodem droog?! SPOED VRAAGJE!!

Ik had nog een voorverpakte vlaaibodem liggen,
en nu wilde ik monchou-kersenvlaai maken,
maar de bodem is al ingedroogd aan de rand,
kan ik deze nog gebruiken of maar niet??

Is er een manier om deze weer zacht te krijgen,
heb wel eens gehoord dat ze koekjes die taai waren
even in de melk legden en ze dan even bakten in de oven,
maar kan dat ook met zo'n vlaaibodem??

2

Re: Vlaaibodem droog?! SPOED VRAAGJE!!

Sorry, ik heb geen idee..! Als de taart voor eigen gebruik is zou ik em gewoon gebruiken... misschien dat ie door de monchou iets minder droog wordt..?

3 Laatst bewerkt door Maaikelove (22-03-2008 16:43)

Re: Vlaaibodem droog?! SPOED VRAAGJE!!

Bak er zelf even een joh ;)
Even een cakereceptje opzoeken, bijv. die van Peggy Porschen, dat boek heb je ook h

4

Re: Vlaaibodem droog?! SPOED VRAAGJE!!

Bedankt voor jullie snelle antwoorden!

Ik heb de bodem weggedaan voor de vogeltjes..!!
En ik had nog de monchou en daar heb ik iets anders van gemaakt:

Een mengsel van monchou, yoghurt, bananenschijfjes,
rozijnen, kaneel en vruchtensaus...!!!
Was lekker!!