1

Onderwerp: glazuur

Taarten bakken en bekleden vind ik echt super leuk. Ben alleen nogal een klungel. Een biscuit bakken gaat echt goed en ook de vulling. Ik had als afwerking een zakje glazuur van dr. Oetker gebruikt. Zag er mooi uit. Nadeel: Het wordt echt mega hard. Ik kan dan de taart niet fatsoenlijk snijden. Alle stukken zijn echt geen punten. Ligt dat aan de glazuur of toch aan de opbouw van de taart?
Hoop dat jullie het weten!

Alvast bedankt!

Groetjes

2

Re: glazuur

Denk dat het aan het glazuur ligt omdat zoals je zei, die zo hard wordt. Dan druk je de hele taart naar beneden als je er in probeert te snijden. Ik ken die glazuur niet (hier moeten we bijna alles zelf maken) dus weet niet of dat zo is dat ie hard moet zijn. Je zou ook gewoon de hele taart met boterkrem kunnen besmeren, of met marsepein bekleden.

voor inspiratie kijk op www.kakeboksen.no

3

Re: glazuur

Glazuur wordt inderdaad best hard...wil je de taart aansnijden zonder je taart te verpesten, kun je het beste met een warme mes aansnijden... ;)

"Het is altijd een feestje met elk Ti-Ta-ToverTaartje"
Groetjes, Dolores...  www.ti-ta-tovertaartjes.nl