Ik zie je foto's niet, maar heb wel even gekeken welke uitsteker je dan bedoelde.
Ik denk dat de werkwijze niks uitmaakt hoor!
En door de marsepein of de fondant even te laten drogen en dan om te keren voorkom je dus juist een beetje die rafeltjes, zeker als je even zorgt dat je goed doorsteekt en even schuift zodat de uitsteker goed de ondergrond raakt overal...
Ook kun je zorgen dat ie eerst in je steker blijft zitten en dan kun je de rafeltjes eerst nog een beetje wegwerken door er voorzichtig met iets plats over heen te schuiven, of met met je vinger een beetje erlangs wrijven. Dan pas eruit duwen met de plunger. Dat scheelt ook alweer.
Ik heb er toen 25 zo gemaakt en dat ging best snel. De hartjes van de bloemetjes heb ik geverfd met kleurstof en alcohol, dat scheelde ook weer vergeleken met een bolletje marsepein erin te drukken!
Kijk ook voor De TaartenAgenda 2014 op
www.lilotaart.nl !