1

Onderwerp: bloem baby taart

Hoe krijg ik die margiet die vaak op de babytaart gebruikt wordt zo gebogen aan de uiteindes.
Ik heb mmf gebruikt omdat ik een witte bloem wil. Heb er wat tylose door gekneed dacht dat dat wel verstandig was. Maar hij is nu nog super zacht. Moet ik iets van een schaal zoeken waar ik hem in kan leggen die dus voor die ronding zorgt?? Of iets anders.

2

Re: bloem baby taart

Heb de uitsteker NOG niet!!! Maar vind hem wel geweldig!!
In een schaaltje leggen kan denk ik, of je kan het Schaaltje ook omdraaien en daar de bloem op laten drogen.

Nogmaals, dit heb ik nog niet zelf geprobeerd, maar zou het zelf wel zo doen!

3

Re: bloem baby taart

kids4co schreef:

Heb de uitsteker NOG niet!!! Maar vind hem wel geweldig!!
In een schaaltje leggen kan denk ik, of je kan het Schaaltje ook omdraaien en daar de bloem op laten drogen.

Nogmaals, dit heb ik nog niet zelf geprobeerd, maar zou het zelf wel zo doen!

Dat is ook een goede schaaltje omdraaien. En gewoon aan de lucht laten drogen niet in huishoufolie??

4

Re: bloem baby taart

Volgens mij blijft het zacht als je het verpakt..denk gewoon aan de lucht laten drogen..als je met fondant doet, droogt het heel snel, maar
droogd mmf wel, trouwens, blijft dat niet altijd zacht??
Ik weet het niet meer, hoop dat iemand anders nog even je vraag bekijkt!!

5

Re: bloem baby taart

Jep, gewoon in of op een schaalttje. Ik leg dan wel folie of keukenpapier tussen schaaltje en bloem, vanwege het plakken! Binnen een dag droog, bij fondant!

Groetjes, Rianne
Wil je mijn taarten bekijken? www.taartdoos.haaralbums.nl

6

Re: bloem baby taart

Bedankt!