1

Onderwerp: Plakken strik

Ik zag in de how-to dat daar icing voor wordt gebruikt.
Kan het ook op andere manieren?

Zat een beetje te denken, (moet ik misschien niet doen;-)) maar kan het ook met botercreme. Dat wordt ook wel hard, toch?
En poedersuiker+water+kleurstof kan het daar mee???

Wat een vraag weer...:-)))

Liefs Martinique
Verslaafd aan taarten maken sinds December 2007

2

Re: Plakken strik

Poedersuiker+water+kleurstof gaat prima hoor Martinique.

"Ik maak nou eenmaal graag strikken" 
Groetjes, KARIN  www.taartvankarin.nl

3

Re: Plakken strik

Bedankt voor je antwoord?

Wat gebruik je zelf, als onze strikkenkoningin zijnde;-)
En dan weinig water bij de poedersuiker neem ik aan, dat het toch een dikker papje blijft?

Liefs Martinique
Verslaafd aan taarten maken sinds December 2007

4

Re: Plakken strik

Hahaha nou als ik verder nergens icing voor nodig heb dan doe ik het ook gewoon met poedersuiker, alleen doe ik er geen water bij maar een beetje citroensap uit zo'n flesje. Maar water gaat ook prima en het moet inderdaad niet te dun.

"Ik maak nou eenmaal graag strikken" 
Groetjes, KARIN  www.taartvankarin.nl

5

Re: Plakken strik

Ohh citroensap heb ik ook in huis. Wordt het dan steviger?

Liefs Martinique
Verslaafd aan taarten maken sinds December 2007

6

Re: Plakken strik

Ja citroensap maakt hard....ik deed dat dus nooit in de icing tot een mevrouw die bij de bakker werkt zei...je doet dan citroensap...en ik dacht jaha hihi... dus alltijd die sap erin....in iedere geval in icing....

helemaal als je bloemen ga spuiten om te drogen...

Mijn blog is te vinden op: http://villaperlesukker.no/

7

Re: Plakken strik

Ok

Liefs Martinique
Verslaafd aan taarten maken sinds December 2007