1

Onderwerp: Help mijn biscuit zakt in na het bakken.

Hoi allemaal,
Ik wil nu wel heel graag eens weten hoe het komt dat mijn biscuit na het bakken inzakt,:( tenminste de bovenlaag komt los en gaat bobbelen. Ik zorg daarom altijd dat ik de vorm zo vol doe dat ik hem recht af kan snijden , gelijk met de bovenkant. Maar dit gaat natuurlijk wel veel mix kosten.

2

Re: Help mijn biscuit zakt in na het bakken.

hoi,

misschien te snel uit de oven?
ik heb het ook gehad. Sinds ik de taart in de oven af laat koelen (oven op klein kiertje zetten ca. 10 tot 15 minuten na het bakken) en daarna laat overnachten in een plastic zak in de oven (zo blijft tie lekker vers) heb ik er zelf eigenlijk geen last meer van.
Misschien een idee

Stap binnen in een wereld vol taart
http://www.taartwereld.nl  |  http://taartwereld.blogspot.com/

3 Laatst bewerkt door ers (19-03-2008 20:02)

Re: Help mijn biscuit zakt in na het bakken.

Heeft niemand de enige echte tip voor mij???? Please????

@Kallista,
Dat doe ik ook alleen dan zakt hij toch in. Het is eigenlijk niet echt inzakken, meer een grote ruimte tussen de cake en de bovenlaag. Net of er lucht zit.