1

Onderwerp: Marsepein moet bruin worden, met cacao?

Hoi allemaal!
Voor een paastaart wil ik donkerbruine marsepein, beetje chocoladekleur maken, maar ik heb gewoon bruin van SK, is een beetje 'poep' kleur :lol: Ik heb wel eens gelezen dat iemand het kleurde met cacao, maar hoeveel dan en hoe zorg je dat het niet droog wordt? Als er cacao doorzit, smaakt het dan nog wel naar die heerlijke marsepein, of krijg je dan meer een chocoladesmaak?

Bedankt vast!

Groetjes, Rianne
Wil je mijn taarten bekijken? www.taartdoos.haaralbums.nl

2

Re: Marsepein moet bruin worden, met cacao?

Je krijgt dan marsepein met een chocosmaak ;) Tja hoeveel doe je erbij, ik doe er steeds weer wat bij en blijf kneden totdat ik de goede kleur heb. Soms doe ik er nog wel eens een scheutje bruine kleurstof extra bij, of zwart.

Veel succes!!

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

3 Laatst bewerkt door Simone86 (23-03-2008 09:59)

Re: Marsepein moet bruin worden, met cacao?

Ik vind de bruin van Wilton wel een mooie kleur! Heb 'm alleen geprobeerd met marsepein, weet niet hoe hij eruit ziet met fondant... of die chocolade rolfondant van de webshop? daar is net een nieuw topic over gemaakt...