1

Onderwerp: opgespoten taarten

Ik heb het Wilton jaarboek hier liggen, mijn virendin had dat voor me meegenomen uit amerika. In dat boek staan heel veel mooie taarten, maar daar spuiten ze de meeste taarten op met van die toefjes......
Is dat nou botercreme ???? Of gebruik je daar royal icing voor ????
Of zeker weer iets anders.......

Wie weet dit toevallig ???

Gewoon omdat ik nieuwsgierig ben

Als het pad der vriendschap niet regelmatig wordt betreden, groeit het dicht.

2

Re: opgespoten taarten

Ik durf niets met zekerheid te zeggen, maar volgens mij gebruiken ze vaak van die stevige botercreme, ook om de taarten af te smeren (en dan geen fondant, maar gewoon dat je de botercreme ziet). Echt ongeloofelijk hoe strak dat er uit ziet soms!!!
Maar goed, ben geen expert dus ik :shhh: beter O-)

Mijn website: Presentaart

3

Re: opgespoten taarten

Ja, ben ook geen expert ;) Saskia (Dutchdecorator overigens wel :-) ) maar in mijn boek staat dan het botercr

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

4

Re: opgespoten taarten

Lara M. schreef:

Ja, ben ook geen expert ;) Saskia (Dutchdecorator overigens wel :-) ) maar in mijn boek staat dan het botercr

Als het pad der vriendschap niet regelmatig wordt betreden, groeit het dicht.

5

Re: opgespoten taarten

Micky schreef:
Lara M. schreef:

Ja, ben ook geen expert ;) Saskia (Dutchdecorator overigens wel :-) ) maar in mijn boek staat dan het botercr

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

6

Re: opgespoten taarten

Kijk eens bij Saskia's recepten (dutchdecorator) Zij heeft al vaker taarten opgespoten. Je kan haar ook mailen ;)

Berichten [ 6 ]

Pagina's 1

Log eerst in inloggen or registreren om te reageren