1

Onderwerp: Help! Botercreme vraag

Ik heb de mix voor botercreme van de Hebshop. Wat voor boter moet daar in? Roomboter, magarine of halvarine???

En kun je ondanks het water wat er in zit ook je taart ermee afsmeren voor je de marsepein erop doet?
Of is het beter om zelf botercreme te maken zonder water?

2

Re: Help! Botercreme vraag

Roomboter is het lekkerste, volgens velen.
Sommigen smeren wel de taart af met de mix en hebben nergens problemen mee. Anderen wagen zich er niet aan vanwege het smelt gevaar.
Je kan altijd het zekere voor het onzekere nemen en zelf 1:1 botercreme maken, met een lekker smaakje erdoor bijvoorbeeld.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

3

Re: Help! Botercreme vraag

hoi hoi,
ik maak altijd botercreme van de webshop mix, en smeer daar ook mijn kapsels mee af voor ik ze bekleed. en het gaat altijd goed, het enige wat minder gaat is als de taart in de vriezer is geweest en daarna de koelkast in gaat, dan gaat hij wel wat smelten, en dus je marsepein ook. Dat doe ik dus liever niet. Ik vries een kapsel soms in maar bekleed pas op het laatste moment en zorg dat de taart daarna niet meer de vriezer in hoeft en dus alleen in de koelkast kan wachten tot hij opgehaald wordt.

misschien heb je er wat aan