1

Onderwerp: cacao

ondanks het zoeken kan ik nergens vinden wat de beste cacao is om mee te bakken. Zit aan cacao ook een kwaliteitspercentage of zoiets?
Ik gebruik nu die van Blooker maar die vind ik een beetje flauw, ook in de chocolademelk. Droste kan ik nergens meer vinden :-(, en ik ben nieuwsgierig of er ook andere zijn.
Groetje Meyke

lekker duurt het langst!

2

Re: cacao

Ik heb geen idee wat de beste is, Ik gebruik altijd Blooker en vind 'm wel lekker. Als je er maar genoeg van gebruikt :) Ook erg lekker door de marsepein :9

Groetjes, Sylvia

3

Re: cacao

Ik gebruik de Van Houten of Callebout (komen een beetje met elkaar overeen) Deze zijn erg lekker om te gebruiken voor te bakken, fondant/marsepein te kleuren,....

4

Re: cacao

Nathalie schreef:

Ik gebruik de Van Houten of Callebout (komen een beetje met elkaar overeen) Deze zijn erg lekker om te gebruiken voor te bakken, fondant/marsepein te kleuren,....

Voor mij ook Van Houten!

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!

5

Re: cacao

Ik gebruik die van Blooker ook vind hem heerlijk ook voor de zelfgemaakte warme chocolade melk. Ships, krijg d'r meteen zin in....