1

Onderwerp: Fondant

ALs ik mij  fondant ook maar langer dan een half uur laat liggen, lijkt het net alsof het gaat 'breken'... KAn het zijn dat de fondant dan al aan het uitdrogen is?? en wat kan ik hieraan doen??

Groetjes, Maudje.
*Maud's Cake Q-ture*

2

Re: Fondant

Ik lees even mee! Ik vind fondant echt een drama om mee te werken. Gebruik het echt alleen als ik wit nodig heb. Het is te zacht tijdens het puzzelen maar als je iets wilt bijwerken brokkelt het af....
Binnenkort moet ik een taart maken helemaal met fondant, krijg er nu al de zenuwen van....

Tierelangroetjes, Marjolein
www.tierelantaarten.nl   *taarten gemaakt met liefde*

3

Re: Fondant

Ik heb het ook gehad maar mijn gevoel is dat ik dan te veel poedersuiker erin hebt gedaan toen ik het ging maken....

Mijn blog is te vinden op: http://villaperlesukker.no/

4

Re: Fondant

Omdat ik het zonde van de taart vind heb ik deze topic maar geopend... Ook als ik bijv. iets al van tevoren wil maken, (plaatje ofzo) en ik pak het dan een dag later uit de kast, dan brokkelt het af...

Groetjes, Maudje.
*Maud's Cake Q-ture*

5

Re: Fondant

Maudje schreef:

Omdat ik het zonde van de taart vind heb ik deze topic maar geopend... Ook als ik bijv. iets al van tevoren wil maken, (plaatje ofzo) en ik pak het dan een dag later uit de kast, dan brokkelt het af...

hmmm dat hoort toch echt niet...hoe maak je fondant dan???

Mijn blog is te vinden op: http://villaperlesukker.no/

6

Re: Fondant

Het hangt heel erg af van welke rolfondant je gebruikt; de

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag