Onderwerp: Fondant
ALs ik mij fondant ook maar langer dan een half uur laat liggen, lijkt het net alsof het gaat 'breken'... KAn het zijn dat de fondant dan al aan het uitdrogen is?? en wat kan ik hieraan doen??
*Maud's Cake Q-ture*
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Fondant
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
ALs ik mij fondant ook maar langer dan een half uur laat liggen, lijkt het net alsof het gaat 'breken'... KAn het zijn dat de fondant dan al aan het uitdrogen is?? en wat kan ik hieraan doen??
Ik lees even mee! Ik vind fondant echt een drama om mee te werken. Gebruik het echt alleen als ik wit nodig heb. Het is te zacht tijdens het puzzelen maar als je iets wilt bijwerken brokkelt het af....
Binnenkort moet ik een taart maken helemaal met fondant, krijg er nu al de zenuwen van....
Ik heb het ook gehad maar mijn gevoel is dat ik dan te veel poedersuiker erin hebt gedaan toen ik het ging maken....
Omdat ik het zonde van de taart vind heb ik deze topic maar geopend... Ook als ik bijv. iets al van tevoren wil maken, (plaatje ofzo) en ik pak het dan een dag later uit de kast, dan brokkelt het af...
Omdat ik het zonde van de taart vind heb ik deze topic maar geopend... Ook als ik bijv. iets al van tevoren wil maken, (plaatje ofzo) en ik pak het dan een dag later uit de kast, dan brokkelt het af...
hmmm dat hoort toch echt niet...hoe maak je fondant dan???
Het hangt heel erg af van welke rolfondant je gebruikt; de
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Fondant
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.