1

Onderwerp: Mmf

Hoi,

Ik heb gister voor het eerst MMF gemaakt. Gewoon een klein beetje om te oefenen.
Maar het plakt echt ontzettend. Het voelt wel goed aan, is ook heel goed te kneden en lekker soepel en elastisch, maar het plakt echt heel erg.

Is gewoon rolfondant ook zo plakkerig en hoe zit het met marsepein?
Ik wil dit weekend mijn allereerste taart bakken.

Ik heb mijn handen ingesmeerd met vet en ook mijn deegroller en mijn werkoppervlak, maar het plakt nog steeds. Wat nu???

Groetjes,
PAtty

2

Re: Mmf

als je even verder kijkt bij de topics, of met de zoekfunctie zoekt op mmf,
kom je hierover heel veel tegen, en ik weet het wel zeker:
ook antwoord op je vragen, want er zijn er veel met deze 'probleempjes' !
Succes!

3

Re: Mmf

je kan er ook nog wat poedersuiker bijdoen. Marsepein en gewone fondant kleven een stuk minder!

4

Re: Mmf

@ Willeke. Ik heb idd extra poedersuiker bijgedaan, maar dan wordt aleen maar stugger van.
Heb net wel weer even gekeken en het ziet er nu wel beter uit. Ik ga vanmiddag weer even testen.

Thanks for the tips!!

PAtty

Re: Mmf

Ja,plakken blijft het altijd wel wat doen,en als je het een poosje hebt laten liggen en het voelt wat stug aan,dan kun je het altijd even in de magnetron doen om het weer soepel te maken!!!