1

Onderwerp: Eiwitglazuur

Hallo allemaal, hier dan mijn eerste forumpost! :)

Ik kreeg net het mooie boek binnen van Peggy Porschen "Hoe versier ik een lekker koekje". Prachtige foto's en goede uitleg.
Maar zij heeft het steeds over Eiwitglazuur. Is dat hetzelfde als Royal Icing??

Kan je dat eigenlijk goed invriezen of lang bewaren in de koelkast??

Ik ben benieuwd naar de antwoorden.

Groetels,
Annette

Groetels, Annette
* Don't live faster than your Guardian Angel can fly *

2

Re: Eiwitglazuur

Ik heb glazuur gewoon in wat zakjes liggen id de koelkast...invriezen weet ik niet...maar eiwitglazuur moet volgens mij eiwit en poederzuiker zijn....maar weet t niet 100% omdat ik natuurlijk een buitenlandse is heb ik soms moeite met d taal...

zie recepten hiernaast in de menu...

daar vind je onder faq ook erg veel nuttige dingen...

succes met bakken en welkom hier op de site hehe

Mijn blog is te vinden op: http://villaperlesukker.no/

3

Re: Eiwitglazuur

Ja, eiwitglazuur is hetzelfde als royal icing. Je kunt het in een afgesloten bakje in de koelkast 1 tot 2 weken bewaren (hoewel de meningen daar wel over uiteen lopen; sommigen bewaren het echt niet langer dan een week, anderen weer 6 weken...)

Ik weet niet of je het in kunt vriezen eigenlijk.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: Eiwitglazuur

Bedankt voor jullie reacties.
Ik had al zo'n vermoeden dat het om hetzelfde ging, alleen een andere naam. :)

Groetels,
Annette

Groetels, Annette
* Don't live faster than your Guardian Angel can fly *