1

Onderwerp: Bavarois op taart opstijven of....

Moet ik de bavarois op de taart smeren en dan opstijven. Of moet het eerst in de koelkast en dan op de taart?

Merci voor de reacties alvast

Groet
Ester

2

Re: Bavarois op taart opstijven of....

ik laat hem eerst opstijven en "leg" hem dan op de taart, probeer hem zo min mogelijk te smeren zodat hij echt luchtig blijft...

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!

3

Re: Bavarois op taart opstijven of....

Wil je het als vulling gebruiken of op alleen een bodem?

Als vulling zou ik hem laten opstijven en dan ertussen doen.

Als taart zou ik het mengsel op de bodem in een springvorm gieten en daarna op laten stijven zodat je een mooie strakke taart hebt.

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

4 Laatst bewerkt door Esterke (03-03-2008 16:17)

Re: Bavarois op taart opstijven of....

De bedoeling is als vullling voor een laag.
Dus ik maak de bavaroismix van de webshop zoals beschreven op de verpakking, ik voeg mijn jam toe en plaats het vervolgens in de koelkast en smeer em dan voorzichtig op de biscuitlaag. Volgende biscuitlaag erop en dan de jamvulling, volgende lbiscuitaag erop en klaar is klara?! Bekleden en versieren maar.....
Jee ik krijg nu al zin om te beginnen...

Groet
Ester

5

Re: Bavarois op taart opstijven of....

Ik krijg er nu ook al zin in, hihihi!

Veel plezier en natuurlijk wel even showen h

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl