1

Onderwerp: vulling met bosbessensaus

Ik heb een flesje bosbessensaus bij de Lidle gekocht.Hij is vrij dik en smaakt heerlijk maar zal ik het voor de zekerheid toch nog een beetje gelatinepoeder er bij doen.
Ik heb dat bij de chinees gekocht duuuuuuus jullie begrijpen het al ik kan geen chinees lezen wel eten. :Y.......hoeveel zou er bij moeten.
Als ik het zonder gelatine doet zal het dan niet teveel door de cake dringen?

groetjes van Ann

2

Re: vulling met bosbessensaus

ik had een fles kersensaus en deed er 2 platen gelatine erbij...groot succes...het werd erg lekker...dus gewoon doen zou ik zeggen....

Mijn blog is te vinden op: http://villaperlesukker.no/

3

Re: vulling met bosbessensaus

Waar wil je het doorheen doen dan?

Ik neem aan dat het zo'n dessertsaus is? Als dat zo is zo ik hem zo door de botercr

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

4 Laatst bewerkt door nanan (01-03-2008 16:12)

Re: vulling met bosbessensaus

@ Jos

groetjes van Ann

5

Re: vulling met bosbessensaus

Als je zegt dat ie dikker is als jam zou ik hem zo als laagje doen, zonder gelatine dus. Klinkt erg lekker bij de andere vullingen!

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

6

Re: vulling met bosbessensaus

@ Jose

Ik heb de bosbessensaus als laagje gedaan zonder gelatine ik vond hem dik genoeg deze van de Lidle is erg lekker fris.Ik heb wel een dijkje gemaakt.
Op de tweede laag heb ik champagne creme gemaakt en van Lara geleerd een soort spinneweb van gesmolten chocolade gemaakt zodat je een lekkere beet heb van stukjes chocola. Ik denk vast wel dat hij in de smaak valt.(hoop ik):9

groetjes van Ann