1

Onderwerp: Witte choco-creme

He hallo, ik maak wel eens wittechocolade-creme van witte chocopasta en de botercreme-mix maar hoeveel moet er precies doorheen om een goede smaak te krijgen.....als het aan mij ligt namelijk heel de pot.....hahaha.....want zo is het al lekker.....kan iemand mij misschien een richtlijn geven???

Liefs van Anke
"Een beetje van mezelf en een beetje van hier"

2

Re: Witte choco-creme

Ik weet niet of er richtlijnen voor zijn, de een houd van zoet en de ander wil maar een beetje ervan proeven!!

Veel succes, Marlies.

3

Re: Witte choco-creme

Als ik een smaakje door de botercreme doe gaat dat altijd op de gok. Gewoon een paar scheppen. Misschien kan je eerst niet heel veel erin doen, dan proeven en dan nog wat erbij?

Groetjes,
Mirjam

If life gives you lemons, make lemoncurd.

4

Re: Witte choco-creme

Gewoon tussendoor proeven,mik gauw de hel pot erdoor,ligt er wel aan hoe groot de pot is.

groetjes,Natasja.

groetjes,Natasja.
Mijn taarten op www.pvyc8jcd.mijnalbum.nl

5

Re: Witte choco-creme

Maar blijft de creme dan ´droog´ genoeg om mee af te smeren, zodat je fondant niet smelt? (dit blijf ik, als beginner, altijd een spannende vraag vinden en zorgt ervoor dat ik nog niet zoveel durf te varieren.....)

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

6

Re: Witte choco-creme

iemand?

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

7

Re: Witte choco-creme

Als je chocopasta door de botercr

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

8

Re: Witte choco-creme

Ok

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...