1

Onderwerp: molds

ik heb al gezocht maar kon het niet vinden, dus toch maar een vraagje.

Ik heb een paar molds. Die zijn van hard plastic.
Nu staat er bij dat je ze ook voor marsepein kunt gebruiken en dat vind ik wel een leuk idee voor de versiering van m'n taarten. Alleen ging het even uitproberen maar omdat m'n marsepein dan best wel zacht wordt krijg ik het er niet meer uit.

wat is wijsheid: invriezen en dan kijken of het er dan uitkomt, of het met iets insmeren, of ertussen een stukje huishoudfolie o.i.d. doen (al ben ik bang dat dit dan gaat kreukelen..)

wie heeft er tips?

2

Re: molds

ik lees gelijk met je mee, heb er ook een aantal, maar nog niet uitgeprobeerd.

mijn taarten? zie: http://www.jouwtaart.nl/profile/DebbyvanVliet
groetjes debby

3

Re: molds

inderdaad heel licht invetten. Even in de vriezer heb ik ook gehoord en de folie zou ik zelf ook niet doen.

Groetjes,
Mirjam

If life gives you lemons, make lemoncurd.

4

Re: molds

ah super, dank je wel. Ga ik het op die manier proberen