26

Re: fruitella roosjes

Misschien heb ik het net te lang in de magnetron gehad.

Groetjes Jo www.taartwizard.nl
Leer van andermans wudden, want het leven is te kort om ze allemaal zelf te wudden.

27

Re: fruitella roosjes

Super idee, ga ik een keer proberen :)

Groetjes Tweety!

28

Re: fruitella roosjes

jolanda71 schreef:

Misschien heb ik het net te lang in de magnetron gehad.

dat heb ik ook een paar keer gehad. En dan brand je geheit je vingers!

29

Re: fruitella roosjes

schitterend idee, gaat het ook uitproberen

mijn taarten? zie: http://www.jouwtaart.nl/profile/DebbyvanVliet
groetjes debby

30

Re: fruitella roosjes

Bij fudge moet je uitkijken dat het niet te warm wordt, dan gaat het prima!! Alleen als het dus te warm wordt smelt het vet eruit en dan gaat het korrelen.

Groetjes,
Mirjam

If life gives you lemons, make lemoncurd.

31

Re: fruitella roosjes

Ik heb net een fruitella roosje gemaakt, goed gelukt overigens :D, maar ik vind dat je wel erg snel moet werken!! Het wordt namelijk wel weer snel hard nadat je het uit de magnetron haalt.. Maar ik vind het een superidee! :D En hij was heerlijk :P

32

Re: fruitella roosjes

Marjolijn schreef:

Ik heb net een fruitella roosje gemaakt, goed gelukt overigens :D, maar ik vind dat je wel erg snel moet werken!! Het wordt namelijk wel weer snel hard nadat je het uit de magnetron haalt.. Maar ik vind het een superidee! :D En hij was heerlijk :P

ja, das waar snel snel snel!

33

Re: fruitella roosjes

leuk idee zeg, en mooi gelukt!

gr ciska

34 Laatst bewerkt door taartgek (01-03-2008 12:13)

Re: fruitella roosjes

wat een leuk idee zeg! dit zal  toch veel lekkerder zijn dan marsepein of fondant!