1

Onderwerp: Vraagje: banketbakkersroom en botercrème mengen: waarom?

Noem me nu superstom ;)  maar ik lees hier op het forum dat botercr

2

Re: Vraagje: banketbakkersroom en botercrème mengen: waarom?

Nee hoor, stom noem ik je echt niet! Ik maak een banketbakkersbotercreme wanneer ik een vulling wil gebruiken die buiten de koelkast houdbaar is, maar toch ook weer wat minder vet bevat dan 'pure' botercreme. En lekker is!

Het recept vind je hier

Groetjes, Jozien.

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

3

Re: Vraagje: banketbakkersroom en botercrème mengen: waarom?

... Omdat het lekker is?! ;)

Het heeft gewoon weer een andere smaak en consistentie dan pure botercreme of pure banketbakkersroom.

Mijn website: Presentaart

4

Re: Vraagje: banketbakkersroom en botercrème mengen: waarom?

O mijn god,dit noemen ze dan botercr